LaLiga: Απίθανη καμπάνια με χειροκρότημα απ' όλο τον κόσμο σε κάθε γήπεδο! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
LaLiga: Απίθανη καμπάνια με χειροκρότημα απ' όλο τον κόσμο σε κάθε γήπεδο! (vid)

bet365

Το ποδόσφαιρο επιστρέφει στην Ισπανία και θέλει να δείξει ότι ο λαός της χώρας δεν τα παράτησε ποτέ στο... ματς απέναντι στην πανδημία, παρά το πολύ δύσκολο πρώτο ημίχρονο. Έτσι δημιουργήθηκε η καμπάνια με το χειροκρότημα που θ' ακουστεί σε όλα τα γήπεδα!

Η διοργανώτρια αρχή των δύο πρώτων κατηγοριών του ισπανικού πρωταθλήματος προτρέπει κάθε οπαδό να στείλει ένα ηχητικό με το χειροκρότημά του με συγκεκριμένο τρόπο σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση και πλέον σε κάθε γήπεδο, σε κάθε ματς, στο 20ο λεπτό, θα ακούγεται από τα ηχεία το χειροκρότημα του κόσμου.

Για τους εαυτούς τους, για την προσπάθεια, για τη μάχη που έδωσε ο καθένας, για τους επαγγελματίες υγείας, για όλους όσοι «έφυγαν», για όλους όσοι πέρασαν δύσκολα, για όλους όσοι συνεχίζουν να μάχονται και για όλους όσοι θέλουν να έρθει αυτό το πολύ καλύτερο αύριο που περιμένει όλος ο πλανήτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα