Ντε Γιονγκ: «Οταν σου μιλάει ο Μέσι απλά τον ακούς με προσοχή»

Ντε Γιονγκ: «Οταν σου μιλάει ο Μέσι απλά τον ακούς με προσοχή»

Κώστας Τόπας
Ντε Γιονγκ: «Οταν σου μιλάει ο Μέσι απλά τον ακούς με προσοχή»

bet365

Ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ, προσπαθεί ακόμα να προσαρμοστεί στη Βαρκελώνη, καθώς δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο στην πόλη, με τον Λιονέλ Μέσι να αποτελεί τον... οδηγό του, ώστε να διευκολυνθεί η ζωή του.

Ο Ντε Γιογνκ στην προσπάθεια του να προσαρμοστεί σε μια διαφορετική χώρα με τη νέα του ομάδα και με τους νέους του συμπαίκτες αντιμετωπίζει δυσκολίες. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Λιονέλ Μέσι είναι συνεχώς δίπλα του, δίνοντας του συμβουλές ώστε να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη.

«Πρέπει να προσαρμοστώ και θα είναι όλα εντάξει μετά, Μπορώ να βελτιωθώ. Οταν ο Λιονέλ Μέσι μιλάει και σου δίνει συμβουλές, τις δέχεσαι γιατί είναι μακράν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Αν σου δώσει συμβουλές, ακούς. Μερικές φορές μπορεί να σου πει για μικροπράγματα αλλά αυτά θα κάνουν τη διαφορά.

Ηταν ένα από τα όνειρα μου να αγωνιστώ για την Μπαρτσελόνα. Στην αρχή δεν μπορούσα να πιστέψω ότι όντως ήθελε να με αποκτήσει. Οταν πηγαίνω στις προπονήσεις, στον δρόμο σκέφτομαι πως αυτό το ονειρευόμουν από παιδί και τώρα είμαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην Μπαρτσελόνα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα