Ο Ρεκόμπα καταλαβαίνει ότι ο Λαουτάρο θέλει να φύγει από την Ιντερ

Κώστας Τόπας
Ο Ρεκόμπα καταλαβαίνει ότι ο Λαουτάρο θέλει να φύγει από την Ιντερ

bet365

Ο Αλβάρο Ρεκόμπα, τοποθετήθηκε για την υπόθεση της μεταγραφής του Λαουτάρο Μαρτίνες στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως μπορεί να τον αποκτήσει όποτε θέλει, καθώς στην Ιταλία αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και είναι δύσκολο για μια ομάδα να κρατήσει έναν παίκτη.

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Ο 44χρονος πλέον Ρεκόμπα, ο οποίος πέρασε και από τη χώρα μας για να φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου, από το 2008 μέχρι το 2010, μίλησε για τον Λαουτάρο Μαρτίνες, την Μπαρτσελόνα αλλά και τις διαφορές που έχει το ισπανικό πρωτάθλημα από το ιταλικό.

«Σήμερα, πρωταθλήματα όπως τα Ισπανικά και τα Αγγλικά έχουν ξεπεράσει αυτό της Ιταλίας.. Προτιμώ να παρακολουθώ έναν αγώνα Ισπανικού πρωταθλήματος σήμερα. Ακόμα κι αν μια ομάδα όπως η Αταλάντα παίζει στη Serie A, την οποία μου αρέσει ο τρόπος που παίζει. Δυστυχώς δεν υπάρχουν παίκτες που μπορούν να δώσουν μαγεία και συναίσθημα στην Ιταλία. Εάν οι σύλλογοι δεν είναι οικονομικά ισχυροί, η Μπαρτσελόνα ή κάποια άλλη ομάδα μπορεί να έρθει και να πάρει τον Λαουτάρο. Κι αυτό διότι η πραγματικότητα είναι ότι το ισπανικό και το αγγλικό πρωτάθλημα είναι ανώτερο από το ιταλικό».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα