Τερ Στέγκεν: «Ο Γκέτσε θα έκανε την διαφορά σε πολλές ομάδες της Ισπανίας»

Κώστας Τόπας
Τερ Στέγκεν: «Ο Γκέτσε θα έκανε την διαφορά σε πολλές ομάδες της Ισπανίας»

bet365

Ο Αντρέ Τερ Στέγκεν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του, Μάριο Γκέτσε λέγοντας μεταξύ άλλων ότι θα μπορούσε να σταθεί άνετα στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Γερμανός διεθνής ποδοσφαιριστής, Μάριο Γκέτσε που είχε χαρίσει το παγκόσμιο Κύπελλο στη Γερμανία το 2014 με το δικό του γκολ έχει δηλώσει πως με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν θα αφήσει την αγαπημένη του Ντόρτμουντ.

Ο πορτιέρε της Μπαρτσελόνα, Τερ Στέγκεν δεν θέλησε να τοποθετηθεί για τον επόμενο πιθανό προορισμό του, τονίζοντας ωστόσο πως θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά σε πολλές ομάδες της Ισπανίας.

«Ο Μάριο είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να χειριστεί άριστα την μπάλα και έχει συμμετοχή στο παιχνίδι. Σίγουρα θα ταίριαζε στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Αν ο στόχος του είναι να παίξει ποδόσφαιρο δεν ξέρω. Αλλά όταν μιλάμε μαζί, η συζήτηση δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Για μένα, είναι πολύ σημαντικό να παίρνει σωστές αποφάσεις και να είναι χαρούμενος. Θα ταίριαζε σε πολλές ομάδες και μπορεί να κάνει την διαφορά», ανέφερε χαρακτηριστικά στο "DAZN podcast" ο Γερμανός γκολκίπερ των «μπλαουγκράνα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα