Κορονοϊός: Ο τρελό - πρόεδρος της Λας Πάλμας ανοίγει τις πόρτες στους φιλάθλους!

Κορονοϊός: Ο τρελό - πρόεδρος της Λας Πάλμας ανοίγει τις πόρτες στους φιλάθλους!

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο τρελό - πρόεδρος της Λας Πάλμας ανοίγει τις πόρτες στους φιλάθλους!

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της Λας Πάλμας, Μιγέλ Άνχελ Ραμίρεθ, θεωρεί εντελώς ασφαλή περιοχή τα Κανάρια Νησιά και θα ανοίξει τις πόρτες για τους φιλάθλους, για τον αγώνα με την Τζιρόνα (13/6).

Στην Ιταλία συζητούν το ενδεχόμενο να υπάρχουν φίλαθλοι στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, κάτι που ήδη έκαναν στην Ουγγαρία και θα κάνουν στην Ρωσία και την Πολωνία, ενώ βεβαίως το μελετούν σοβαρά και στην Ελλάδα.

Η Ισπανία, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν είναι από τις χώρες που έχει συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο, αλλά ο τρελό – πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγέλ Άνχελ Ραμίρεθ, προανήγγειλε ότι προτίθεται να το κάνει στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του στην δεύτερη κατηγορία, με πρώτο αυτό κόντρα στην Τζιρόνα, το Σάββατο (13/6, 22:30)!

«Ο κόσμος της Λας Πάλμας θα μπορέσει να δώσει το παρών στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα του, από τις 13 Ιουνίου κόντρα στην Τζιρόνα» υποστήριξε ο Ραμίρεθ, μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο του νησιωτικού συλλόγου.

«Τα Κανάρια είναι ένας ασφαλής προορισμός (σ.σ. αναφορικά με τον κορονοϊό). Μπορούμε να γίνουμε το μοναδικό γήπεδο στα μεγάλα πρωταθλήματα, όπου θα παιχτεί ξανά μπάλα με κόσμο στις εξέδρες» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, ξεκαθαρίζοντας βεβαίως ότι θα ακολουθήσουν όλες τις εντολές των τοπικών αρχών, αλλά και τα πρωτόκολλα της LaLiga.

Η Φάση 3 της άρσης των περιοριστικών μέτρων αναφέρει ότι θα επιτρέπεται το 30% της χωρητικότητας στους κλειστούς χώρους. Και, αφού το «Εστάδιο Γραν Κανάρια» της Λας Πάλμας έχει χωρητικότητα 33 χιλιάδων θέσεων, στο γήπεδο θα μπορούσαν να δώσουν το παρών ΚΑΙ οι δέκα χιλιάδες κάτοχοι διαρκείας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα