Ρεάλ: Προσφέρει στην Γιουνάιτεντ 4 παίκτες για να αποκτήσει τον Πογκμπά

Κώστας Τόπας
Ρεάλ: Προσφέρει στην Γιουνάιτεντ 4 παίκτες για να αποκτήσει τον Πογκμπά

bet365

Διατεθειμένη να προσφέρει τέσσερις ποδοσφαιριστές στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, ώστε να πάρει στην ισπανική πρωτεύουσα τον Πολ Πογκμπά.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Πολ Πογκμπά είναι ο διακαής και μόνιμος πόθος του Ζινεντίν Ζιντάν για την Ρεάλ Μαδρίτης. Και ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ δείχνει διατεθειμένος να μην χαλάσει το χατίρι του Γάλλου προπονητή.

Έτσι σκέφτεται να παραχωρήσει στους «κόκκινους διαβόλους» τέσσερις ποδοσφαιριστές του συλλόγου, προκειμένου να τον εντάξει στο ρόστερ των Μαδριλένων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Sun» οι Οντεγκααρντ, Χάμες Ροντρίγκες, Λούκας Βάσκεζ και Μπραχίμ Ντίαθ βρίσκονται στην υποψήφια λίστα προς αποχώρηση.

Ωστόσο, ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, φαίνεται πως υπολογίζει στον Πολ Πογκμπά για τη νέα σεζόν, καθώς θεωρεί πως ο Γάλλος μέσος μαζί με τον Μπρούνο Φερνάντες θα είναι ένα δυνατό δίδυμο για τον άξονα.

Παρ' όλα αυτά, οι Μαδριλένοι θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να φέρουν τον Πογκμπά στη Μαδρίτη και το μόνο που απομένει να δούμε, είναι αν θα τα καταφέρουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα