Κορονοϊός - Υπουργός Αθλητισμού Ισπανίας: «Η Liga 2020-21 με κόσμο; Δεν το αποκλείω»

Gazzetta team
Κορονοϊός - Υπουργός Αθλητισμού Ισπανίας: «Η Liga 2020-21 με κόσμο; Δεν το αποκλείω»

bet365

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνονται με φιλάθλους τα παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος της επόμενης σεζόν άφησε η Υπουργός Αθλητισμού της χώρας, Ιρένε Λοθάνο.

Λίγο πολύ, όλοι το έχουμε πάρει απόφαση ότι σε μεγάλο μέρος και της επόμενης σεζόν δεν θα δούμε φιλάθλους στα γήπεδα, εξαιτίας τους φόβου για τον κορονοϊό και του γεγονότος ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί εμβόλιο.

Η Υπουργός Αθλητισμού της Ισπανίας, Ιρένε Λοθάνο, αιφνιδίασε με μια δήλωσή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cope», όπου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει κόσμος στα γήπεδα την επόμενη σεζόν (2020-21) της La Liga.

«Επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο από την αρχή της σεζόν 2020-2021; Δεν έχει αποκλειστεί. Αυτή την στιγμή της επανέναρξης, όμως, κρίναμε ότι η καλύτερη επιλογή ήταν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών» υποστήριξε η Ιρένε Λοθάνο, η οποία είναι πρόεδρος και του Ανώτατου Αθλητικού Συμβουλίου και φιλοδοξεί η Ισπανία να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλες χώρες, για τον τρόπο διεξαγωγής των αθλητικών διοργανώσεων, την εποχή του ιού Covid-19.

«Θα βρούμε έναν τρόπο για να διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα τα νέα δεδομένα, αφού στην Ισπανία είμαστε πρωτοπόροι στην διοργάνωση αθλητικών γεγονότων με ασφάλεια. Θέλουμε να είμαστε πρωτοπόροι και στην εξαγωγή ενός μοντέλου ασφαλούς αθλητισμού» επισήμανε η κυρία Λοθάνο, προσθέτοντας σχετικά ότι «δουλεύουμε για να βρούμε την λύση που θα εγγυάται ασφάλεια και την παρουσία του κόσμου».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα