Μπίλια: «Θέλω να δω ντοκιμαντέρ "The Last Dance" με την ζωή του Μέσι»

Κώστας Τόπας
Μπίλια: «Θέλω να δω ντοκιμαντέρ "The Last Dance" με την ζωή του Μέσι»

bet365

Την πεποίθηση του, ότι κάποτε θα μάθουμε όλα τα μυστικά του Λιονέλ Μέσι, εξέφρασε ο Λούκας Μπίλια, μέσω ενός ντοκιμαντέρ ανάλογο με αυτό για τον Μάικλ Τζόρνταν.

Ο μέσος της Μίλαν, Λούκας Μπίλια πιστεύει ότι ο Μέσι μπορεί ακόμα να κατακτήσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της Αργεντινής και θεωρεί πως το 2022 θα είναι αυτή η μεγάλη στιγμή.

Εχοντας απολαύσει το ντοκιμαντέρ "The Last Dance" ο 34χρονος μέσος των «ροσσονέρι» ελπίζει να δει κάτι ανάλογο με την ζωή του Λιονέλ Μέσι.

«Τελείωσα το "The Last Dance" τις προάλλες και μπορώ να πω πως ήταν εξαιρετικό. Με έκανε να σκεφτώ ότι σε λίγα χρόνια θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε κάτι παρόμοιο με τον Λιονέλ Μέσι. Θα μπορούσαμε να μάθουμε πολλά πράγματα για την καθημερινότητα του. Μπορεί να τον βλέπουμε να προπονείται και να παίζει, όπως υπάρχουν τόσα πολλά καθημερινά πράγματα τα οποία κανείς δεν γνωρίζει.

Η σκηνή που θα ήθελα να δω στο μέλλον είναι τον Μέσι να αγκαλιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο και να το σηκώνει στον αέρα. Αυτό θα ήθελα να το δω σίγουρα. Ξέρω τι σημαίνει για τον ίδιο αλλά και για τον λαό της Αργεντινής.

Με πονάει να τον βλέπω να υποφέρει τόσο πολύ και με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί πρέπει να υποφέρει με αυτόν τον τρόπο. Προσεύχομαι στον Θεό να τον δούμε στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο σε δύο χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά

 

LA LIGA Τελευταία Νέα