Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ο Γιορέντε λέει «ναι» στην επιστροφή! (vid)

Gazzetta team
Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ο Γιορέντε λέει «ναι» στην επιστροφή! (vid)

bet365

Πολύ θετικός για την επιστροφή του στην Αθλέτικ Μπιλμπάο ύστερα από εφτά χρόνια εμφανίζεται ο Φερνάντο Γιορέντε.

Δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά ο Φερνάντο Γιορέντε νιώθει ότι η μοίρα του είναι να επιστρέψει στο «Σαν Μαμές» και να κλείσει την καριέρα του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Το Μπιλμπάο είναι το σπίτι μου. Αν είχα μια πρόταση από την Αθλέτικ, θα την αξιολογούσα ανάλογα» είχε δηλώσει πέρυσι ο 35χρονος πλέον επιθετικός, ο οποίος έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με τη Νάπολι, αλλά δεν υπολογίζεται από τον Τζενάρο Γκατούζο.

Οι Παρτενοπέι είναι ανοιχτοί στο να παραχωρήσουν ως δανεικό τον στράικερ από την Παμπλόνα, εφόσον όμως η ομάδα που θα τον αποκτήσει, δεχθεί να αναλάβει εξ' ολοκλήρου το υψηλό συμβόλαιό του (περί τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ).

Η Αθλέτικ, μετά και την αποχώρηση του Άριτς Αντούριθ από την αγωνιστική δράση, ψάχνει έναν επιθετικό κλάσης για να πλαισιώσει τον Ινιάκι Γουίλιαμς. Και ο Γιορέντε, με θητεία σε Γιουβέντους, Σεβίλλη, Σουόνσι, Τότεναμ και Νάπολι, μοιάζει ως ο ιδανικός ώστε να επιστρέψει, ύστερα από εφτά χρόνια, στο σπίτι του, όπως έχει αποκαλέσει το Μπιλμπάο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα