Πρόεδρος Ράσινγκ: «Θέμα χρόνου η μεταγραφή του Λαουτάρο στην Μπαρτσελόνα»

Gazzetta team
Πρόεδρος Ράσινγκ: «Θέμα χρόνου η μεταγραφή του Λαουτάρο στην Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο πρόεδρος της Ράσινγκ Κλουμπ, Βίκτορ Μπλάνκο, αποκάλυψε ότι απομένει μόνο ο... λευκός καπνός για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λαοτάρο Μαρτίνες στην Μπαρτσελόνα.

Προτού κάνει το «μπαμ» στην Ίντερ, ο Λαουτάρο Μαρτίνες ξεχώρισε στην Ράσινγκ Κλουμπ. Και ο πρόεδρος της αργεντίνικης ομάδας, Βίκτορ Μπλάνκο, με τον οποίο ο ποδοσφαιριστής έχει εξαιρετική σχέση, αποκάλυψε ότι η μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα είναι θέμα χρόνου.

«Έχω την αίσθηση ότι η μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες στην Μπάρτσα είναι κοντά στον λευκό καπνό (σ.σ. αυτός που βγαίνει στο Βατικανό όταν προκύπτει ο νέος Πάπας), αν και δεν έχω μιλήσει μαζί του τις τελευταίες ημέρες» υποστήριξε ο Μπλάνκο στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio La Plata».

Η Ράσινγκ, βεβαίως, είναι άμεσα ενδιαφερόμενη για την ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής, αφού πρόκειται να πάρει σημαντικό ποσοστό από την μετακίνηση του Λαουτάρο στην Μπάρτσα.

«Όποιο και αν είναι το ποσό, θα είναι καλοδεχούμενο. Όταν πουλήσαμε τον Λαουτάρο στην Ίντερ, είχαμε την προνοητικότητα να διατηρήσουμε ένα ποσοστό πιθανής μεταπώλησης. Επιλέξαμε να ποντάρουμε στο μέλλον, χωρίς να ξέρουμε αν θα συνέβαινε και ποτέ» συμπλήρωσε σχετικά ο Μπλάνκο, η ομάδα του οποίου είχε πάρει 25 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Λαουτάρο, η ρήτρα αποδέσμευσης του οποίου φτάνει πλέον τα... 111 εκατομμύρια ευρώ!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα