Κορονοϊός: Η γυναίκα του Μπανέγα έβαλε φωτιά σε Σεβίλλη και La Liga (pic)

Κορονοϊός: Η γυναίκα του Μπανέγα έβαλε φωτιά σε Σεβίλλη και La Liga (pic)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Η γυναίκα του Μπανέγα έβαλε φωτιά σε Σεβίλλη και La Liga (pic)

bet365

Τέσσερις παίκτες της Σεβίλλης παραβίασαν τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού και η γυναίκα του Μπανέγα τους εξέθεσε μέσω Instagram, με κίνδυνο να υπάρξει πολιτική και ποδοσφαιρική τιμωρία.

Τη στιγμή που η Ισπανία προσπαθεί να βγει από την καραντίνα του κορονοϊού όντας τρομερά πληγωμένη με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς, ορισμένοι παίκτες της Σεβίλλης έκαναν χαζομάρα και μάλιστα δεν την κράτησαν έστω κρυφή. Η Ισπανία βρίσκεται στη ΦΑΣΗ 1 της αποκλιμάκωσης, που σημαίνει ότι απαγορεύεται να συγκεντρώνονται πάνω από 10 άτομα ταυτόχρονα, κανόνα που δεν τήρησαν οι Μπανέγα, Οκάμπος, Βάσκες, Ντε Γιονγκ.

Οι εν λόγω παίκτες των Ανδαλουσιανών μαζί με τις γυναίκες τους και κάποιους φίλους, εμφανίζονται σε φωτογραφία να κάθονται όλοι μαζί κοντά γύρω από ένα τραπέζι, κάτι που αναμένεται να τους φέρει μπελάδες, καθώς υπάρχουν αυστηρά πρόστιμα σε αυτήν την περίπτωση. Το φοβερό όμως είναι ότι η γυναίκα του Μπανέγα, ανέβασε τη φώτο και στον λογαριασμό της στο Instagram. Τα αρνητικά σχόλια για την απερισκεψία των Σεβιγιάνων την έκαναν να την κατεβάσει, αλλά πλέον είχαν εκτεθεί. Και η La Liga αναμένεται να επιληφθεί του θέματος και ίσως υπάρξουν και ποδοσφαιρικές κυρώσεις. Κι αυτά ενώ ανακοινώθηκε ότι μετά τις 8 Ιουνίου θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα