Χάαλαντ: Οι 7 παίκτες που προσφέρει για επιλογή η Ρεάλ στη Ντόρτμουντ!

Κώστας Τόπας
Χάαλαντ: Οι 7 παίκτες που προσφέρει για επιλογή η Ρεάλ στη Ντόρτμουντ!

bet365

Πρόθυμη να κάνει τα πάντα για να φέρει στη Μαδρίτη το καλοκαίρι το νεαρό επιθετικό της Ντόρτμουντ, Ερλινγκ Χάαλαντ είναι η Ρεάλ!
Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Χάαλαντ συνέχισε ακριβώς από εκεί που σταμάτησε. Σκόραρε απέναντι στη Σάλκε και παράλληλα έφτασε τα 13 τέρματα σε 12 εμφανίσεις με τους «Βεστφαλούς». Αυτή τη σεζόν έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 41 φορές, ενώ συνολικά έχει 62 γκολ σε 106 αναμετρήσεις! Και είναι μόλις 19 ετών…

Ο Νορβηγός στράικερ αποτελεί διακαή πόθο του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος έχει μεταφέρει το αίτημα του στη διοίκηση των Μαδριλένων για να τον εντάξει στο ρόστερ της ομάδας το καλοκαίρι.

Για να γίνει αυτό, σύμφωνα με δημοσίευμα του Diario Madridista, η Ντόρτμουντ θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει από επτά ποδοσφαιριστές της Ρεάλ, αν θελήσει να παραχωρήσει τον Χάαλαντ! Αυτοί είναι οι εξής: Όσκαρ Ροντρίγκεθ, Ντάνι Θεμπάγιος, Άλβαρο Οντριοθόλα, Μπραχίμ Ντίαθ, Λούκας Βάσκεζ, Μαριάνο Ντίας και Τακεφούσα Κούμπο.

Οι «μερένχες» θέλουν πάση θυσία το μεγάλο αστέρι της Ντόρτμουντ και είναι αποφασισμένοι να τον κάνουν δικό τους με οποιονδήποτε τρόπο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα