Ο πατέρας του Ρέγιες: «Βγαίνω από το σπίτι μόνο για να πάω στο νεκροταφείο»

Gazzetta team
Ο πατέρας του Ρέγιες: «Βγαίνω από το σπίτι μόνο για να πάω στο νεκροταφείο»

bet365

Σπαρακτικά λόγια του Πάκο Ρέγιες, λίγες ημέρες πριν από την συμπλήρωση ενός χρόνου από τον τραγικό χαμό του γιου του, Χοσέ Αντόνιο, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Την 1η Ιουνίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον τραγικό χαμό του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες σε τροχαίο δυστύχημα. Ο πατέρας του άλλοτε μεσοεπιθετικού των Σεβίλλης, Άρσεναλ και Ρεάλ Μαδρίτης, μεταξύ άλλων, παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη, με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ του δικτύου «Movistar».

«Δεν μπορείς ούτε να το φανταστείς. Η μοναδική μου έξοδος είναι να πάω στο νεκροταφείο στις 9 το πρωί και μετά εδώ (σ.σ. Σπίτι). Δεν βγαίνουμε από εδώ για τίποτα» εξηγεί ο Πάκο Ρέγιες. «Η γυναίκα μου έχει χάσει ήδη σαράντα κιλά (!) και δεν έχει πατήσει ούτε το σκαλοπάτι της εξώπορτας. Το σκέφτεσαι κάθε μέρα, σου το θυμίζουν συνεχώς» συνεχίζει ο πατέρας του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έχει δει ποδοσφαιρικό παιχνίδι, μετά από εκείνο το μοιραίο Σάββατο.

«Δεν έχω δει κανένα ποδοσφαιρικό ματς, τίποτα. Μόνο αυτό που έκανε στη μνήμη του η Εξτρεμαδούρα. Ούτε καν το ντέρμπι (σ.σ. Μπέτις – Σεβίλλη) δεν μπορέσαμε να δούμε. Είναι από εκείνες τις μέρες που τον θυμάσαι περισσότερο και αυτές είναι οι χειρότερες μέρες. Η Σεβίλλη ήταν τα πάντα για εκείνον» συμπληρώνει ο χαροκαμένος πατέρας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα