Μπαρτσελόνα: Ο Σουάρες παίρνει το «πράσινο φως» των γιατρών

Μπαρτσελόνα: Ο Σουάρες παίρνει το «πράσινο φως» των γιατρών

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Ο Σουάρες παίρνει το «πράσινο φως» των γιατρών

bet365

Ο Λουίς Σουάρες βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και θα είναι απόλυτα έτοιμος για να ενισχύσει την Μπαρτσελόνα, όταν επαναρχίσει το ισπανικό πρωτάθλημα.

Η καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ζημίωσε οικονομικά την Μπαρτσελόνα, αλλά αγωνιστικά ενδέχεται να τις κάνει και καλό, αφού θα έχει στην διάθεση της έναν πολύτιμο παίκτη όπως ο Λουίς Σουάρες.

Όταν τον Ιανουάριο ο Ουρουγουανός επιθετικός υποβλήθηκε σε επέμβαση στον έξω μηνίσκο του δεξιού γονάτου, φάνταζε απίθανο να προλάβει να βοηθήσει την ομάδα του, έστω και στις τελευταίες εβδομάδες της σεζόν.

Η διακοπή και η χρονική μετακύλιση της αγωνιστικής περιόδου, όμως, επέστρεψε στον Σουάρες να δουλέψει απερίσπαστος και ενδέχεται σε δέκα ημέρες να πάρει το «πράσινο φως» του ιατρικού τιμ της Μπάρτσα, ώστε να ενσωματωθεί κανονικά και σε φουλ ρυθμό στις προπονήσεις.

Για δεύτερη διαδοχική ημέρα, άλλωστε, ο Σουάρες έκανε μέρος της προπόνησης στον ίδιο ρυθμό με τους συμπαίκτες του και το υπόλοιπο με τον φυσιοθεραπευτή Χουάνχο Μπράου, με τον οποίο δουλεύει κυρίως για ενδυνάμωση του τετρακέφαλου.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα