Ράκιτιτς: Δεν έχει μιλήσει με κανέναν για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα!

Ράκιτιτς: Δεν έχει μιλήσει με κανέναν για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα!

Ράκιτιτς: Δεν έχει μιλήσει με κανέναν για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα!

bet365

Ο Ιβάν Ράκιτιτς μίλησε για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα το οποίος φυσικά είναι... μετέωρο μιας και δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν από τη διοίκηση.

Ο Ιβάν Ράκιτιτς μίλησε για το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την Μπαρτσελόνα τονίζοντας πως αυτό που θέλει ο ίδιος είναι να επιστρέψει στις προπονήσεις, ενώ είπε πως εκείνο που ήθελε όταν έβαζε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους Καταλανούς ήταν να το τιμήσει μέχρι τέλους.

Πάντως, ο ίδιος είπε στο «Cope» πως ουδείς από τη διοίκηση δεν του έχει μιλήσει για το μέλλον του.

«Εχω συνηθίσει να βλέπω το όνομά μου σε δημοσιεύματα.Θα ήταν ωραία να ήμουν σε επαφή. Είχα με τον Αμπιντάλ αλλά ήταν περισσότερο για την επιστροφή στη δουλειά. Δεν έχω αρνητικές σκέψεις. Μπορείς πάντα να μου μιλήσεις. Χαίρομαι που είμαι πίσω στη δουλειά και ότι θα φορέσω ξανά την φανέλα της Μπάρτσα.

Είμαι σ' αυτήν την κατάσταση εδώ και 2-3 χρονια. Δεν έχει αλλάξει κάτι για εμένα. Πραγματικά θέλω να προετοιμαστώ για την επιστροφή. Εμειναν λίγα ματς και αυτό που θέλω είναι να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο. Θα τα δούμε τα υπόλοιπα. Όταν υπέγραψα, η ιδέα ήταν να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα