Άλεξ Σονγκ: «Δε με ενδιέφερε αν θα έπαιζα στη Μπαρτσελόνα γιατί θα γινόμουν εκατομμυριούχος»

Άλεξ Σονγκ: «Δε με ενδιέφερε αν θα έπαιζα στη Μπαρτσελόνα γιατί θα γινόμουν εκατομμυριούχος»

Κώστας Τόπας
Άλεξ Σονγκ: «Δε με ενδιέφερε αν θα έπαιζα στη Μπαρτσελόνα γιατί θα γινόμουν εκατομμυριούχος»

bet365

O Άλεξ Σονγκ στο παρελθόν αγωνίστηκε τόσο με τη φανέλα της Αρσεναλ όσο και με της Μπαρτσελόνα και σε πρόσφατες δηλώσεις που πραγματοποίησε τόνισε πως δεν τον ένοιαζε αν έπαιζε στους «μπλαουγκράνα» καθώς ο μισθός του ήταν τεράστιος.

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Καμερουνέζος άσος όταν αποκτήθηκε από τη Μπαρτσελόνα, τον είχαν ενημερώσει πως ο χρόνος συμμετοχής του θα ήταν ελάχιστος. Αυτό όμως δεν φάνηκε πως ενόχλησε και ιδιαίτερα τον Σονγκ καθώς τα χρήματα τα οποία έπαιρνε ήταν πολλά.

«Όταν πήγα στην Άρσεναλ, στο πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό μου λάμβανα 16.800 ευρώ την εβδομάδα. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο ευφορία ήταν. Θα μπορούσα να κάνω πολλές αγορές, τρελά πάρτι. Πήγα στην προπόνηση και είδα τον Τιερί Ανρί να φτάνει με ένα αυτοκίνητο που ήταν πολύτιμο. Και είπα στον εαυτό μου ότι ήθελα επίσης το ίδιο αυτοκίνητο, σε οποιαδήποτε τιμή και το είχα. Αλλά δύο μήνες μετά το μετανιώνω, επειδή όλα τα χρήματά μου πήγαν για καύσιμα, και έτσι πήρα ένα Toyota» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια εξιστορήθηκε την ιστορία πίσω από την μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα.

«Όταν είδα το ποσό που επρόκειτο να λάβω, δεν δίστασα, σκέφτηκα τη γυναίκα και τα παιδιά μου και ότι ήταν απαραίτητο να έχουμε μια άνετη ζωή μετά το ποδόσφαιρο. Όταν μίλησα με τον αθλητικό διευθυντή της Μπάρτσα, μου είπε ότι δεν πρόκειται να παίξω πολύ, αλλά δεν με ένοιαζε, γιατί ήξερα ότι θα ήμουν εκατομμυριούχος. Πάντα λέω ότι ένας 20χρονος που οδηγεί Ferrari είναι φτωχός, γιατί στα 20 του χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα, αλλά ένας 50χρονος που οδηγεί μια Bentley, είναι ένας σεβαστός άνθρωπος».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα