«Αδύνατη η επιστροφή του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα»

Κώστας Τόπας
«Αδύνατη η επιστροφή του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Ρέσακ μίλησε για τις πιθανότητες οι οποίες υπάρχουν για την μεταγραφή του Νεϊμάρ στους «μπλαουγκράνα» αυτό το καλοκαίρι.

Δύσκολα η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κάρλες Ρέσακ, καθώς μετά τον κορονοϊό έχουν αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου.

«Αναλύοντας την τρέχουσα κατάσταση, πιστεύω ότι είναι αδύνατο να επιστρέψει στη Βαρκελώνη. Είναι ανέφικτο αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι ο Νεϊμάρ έχει συνειδητοποιήσει τη σημασία της Μπαρτσελόνα», ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει λέγοντας για την μεταγραφή του Πιάνιτς στη Μπάρτσα: «Αφήστε τους αρμόδιους να απαντήσουν, γι' αυτή την μεταγραφή. Νομίζω ότι θα υπάρξουν λίγες μεταγραφικές κινήσεις από τις ομάδες, μετά τα νέα δεδομένα. Θα έχουμε περισσότερες ανταλλαγές ποδοσφαιριστών».

Στη συνέχεια, ο αθλητικός διευθυντής των «μπλαουγκράνα» τέθηκε υπέρ της ολοκλήρωσης της φετινής σεζόν: «Είμαι υπέρ της επανέναρξης, ακόμα κι αν είναι τον Σεπτέμβριο. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Ολοι λένε κάτι διαφορετικό .Προτιμώ να μη βλέπω ειδήσεις. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα