Ρεάλ και Μπαρτσελόνα ετοιμάζουν περικοπές μισθών και την επόμενη σεζόν

Κώστας Τόπας
Ρεάλ και Μπαρτσελόνα ετοιμάζουν περικοπές μισθών και την επόμενη σεζόν

bet365

Νέα μείωση στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών ετοιμάζεται να κάνει η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα για την επόμενη σεζόν, προκειμένου οι δύο σύλλογοι να ισοσκελίσουν τα οικονομικά τους, μετά τα προβλήματα τα οποία δημιούργησε ο κορονοϊός.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σύμφωνα με την εφημερίδα «AS» η διοίκηση των Μαδριλένων εξετάζει το ενδεχόμενο περικοπής μισθών των ποδοσφαιριστών και την επόμενη σεζόν.

Η Ρεάλ δεν μπόρεσε να γλιτώσει από τις περικοπές μισθών για να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση που προκάλεσε ο Covid 19, με αποτέλεσμα να γίνει μείωση 10% στα συμβόλαια των παικτών. Ωστόσο, περικοπές αναμένονται να υπάρξουν και την επόμενη σεζόν και μάλιστα 30%.

Μάλιστα, το ίδιο σκεπτικό φαίνεται πως θα ακολουθήσει και η Μπαρτσελόνα προκειμένου να καλύψει τα προβλήματα τα οποία δημιούργησε ο κορονοϊός. Βέβαια, επίσημη ενημέρωση από τις δύο ομάδες προς τους ποδοσφαιριστές δεν υπάρχει, καθώς θα περιμένουν πρώτα να δουν αν συνεχιστεί ή όχι τελικά το πρωτάθλημα και έπειτα να ξεκινήσουν τον οικονομικό τους σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα