Άρσεναλ κι ακόμα τρεις για την απόκτηση του Θεμπάγιος

Gazzetta team
Άρσεναλ κι ακόμα τρεις για την απόκτηση του Θεμπάγιος

bet365

Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από την Ρεάλ, η Άρσεναλ, αλλά και οι Μπέτις, Σεβίλλη και Βαλένθια ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ντάνι Θεμπάγιος.

Να κάνουν δικό τους τον Ντάνι Θεμπάγιος, φαίνεται πως θέσλουν πολλές ευρωπαϊκές ομάδας. Ο 23χρονος χαφ που ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αγωνίζεται δανεικός φέτος στην Άρσεναλ.

Οι Λονδρέζοι, είναι ο πρώτος σύλλογος που θέλει να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή και φαίνεται πως είναι έτοιμη να δώσει 30 με 40 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να το πραγματοποιήσει. Από εκεί και πέρα για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η Σεβίλλη, με την Ρεάλ να μην λέεί... όχι, καθώς θέλει να αποκτήσει από εκείνη τον Λούκας Οκάμπος.

Κάπου εδώ έρχεται και η Μπέτις, στην οποία ποντάρουν στο γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής άρχισε εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα. Το ενδιαφέρον για τον Θεμπάγιος, δεν σταματά εκεί όμως, καθώς η Βαλένδια που τον Ιανουάριο έφτασε κοντά στην απόκτησή του, συνεχίζει να τον κοιτά.

Τέλος κατά καιρούς δημοσιεύματα τον θέλουν και υποψήφιο στόχο των Γιουβέντους και Ντόρτμουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα