Η Θέλτα δένει τον «φυγά» Σμολόφ

Η Θέλτα δένει τον «φυγά» Σμολόφ

Gazzetta team
Η Θέλτα δένει τον «φυγά» Σμολόφ

bet365

Η Θέλτα θέλει να κάνει 100% δικό της τον Φέντορ Σμολόφ, παρ' ότι στην διάρκεια της καραντίνας το... έσκασε για την Ρωσία, προκειμένου να βρεθεί στα 18α γενέθλια της συντρόφου του.

Πριν από έναν μήνα, ο Φέντορ Σμολόφ έγινε είδηση για... λάθος λόγο, αφού αποφάσισε να «ντριμπλάρει» την καραντίνα λόγω κορονοϊού, προκειμένου να φύγει από το Βίγκο και να μεταβεί στην Μόσχα με ιδιωτικό αεροπλάνο, για τα 18α γενέθλια της συντρόφου του.

Ο Ρώσος επιθετικός, ο οποίος τον Ιανουάριο μετακόμισε ως δανεικός από την Λοκομοτίβ Μόσχας στην Θέλτα, φαίνεται πως θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία από την ομάδα της Γαλικίας, κυρίως επειδή κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του (και πρώην του Ολυμπιακού), Όσκαρ Γκαρθία.

Σύμφωνα με την ρωσική εφημερίδα «Sport Express», η Θέλτα διαπραγματεύεται με την Λοκομοτίβ για την αγορά του 30χρονου επιθετικού, ο οποίος κοστολογείται περί τα οκτώ – δέκα εκατομμύρια ευρώ και, σε έξι συμμετοχές με την Θέλτα (πέντε ως βασικός), έχει ένα γκολ, εις βάρος μάλιστα της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα