Ο Κασίγιας απάντησε στον Πικέ για την «εξάρα» με τα 13 Champions League (pic)

Gazzetta team
Ο Κασίγιας απάντησε στον Πικέ για την «εξάρα» με τα 13 Champions League (pic)

bet365

Ο Ζεράρ Πικέ έγραψε πρώτος στο twitter για τα 11 χρόνια από το 6-2 της Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», αλλά ο Κασίγιας απάντησε με… πρόσθεση, σχηματίζοντας τα 13 Champions League της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν σε ουκ ολίγα Clasico για περίπου έξι χρόνια. Η 2η Μαΐου, όμως, είναι ημέρα θριάμβου για την Μπαρτσελόνα και τον Ζεράρ Πικέ, αφού σαν σήμερα το 2009 ο Ίκερ Κασίγιας μάζεψε έξι φορές την μπάλα από τα δίχτυα (2-6) στο ματς του «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Με αφορμή την επέτειο, ο Καταλανός αμυντικός ανέβασε στο twitter το 6ο γκολ που σημείωσε ο ίδιος, αναγράφοντας το «11» από τα χρόνια που συμπληρώθηκαν από την επιβλητική εμφάνιση των Μπλαουγκράνα στο άντρο του εχθρού.

Ωστόσο, ο «Άγιος Ίκερ» δεν το άφησε να περάσει ασχολίαστο και απάντησε τον Πικέ με… αριθμητική. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός κίπερ έγραψε «11+2», υπαινιγμός των 13 Champions League που κατέχει η Βασίλισσα στο παλμαρέ της.

Βέβαια, στην προσωπική τους κόντρα, ο Πικέ κατέχει τα πρωτεία, καθώς έχει σηκώσει τέσσερις φορές την κούπα με τα μεγάλα αυτιά (3 με την Μπάρτσα, 1 με τη Γιουνάιτεντ) ενώ ο Κασίγιας τρεις, όλες με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα