Κορονοϊός – Πρωθυπουργός Ισπανίας: «Ελπίζω το πρωτάθλημα να ξεκινήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα»

Gazzetta team
Κορονοϊός – Πρωθυπουργός Ισπανίας: «Ελπίζω το πρωτάθλημα να ξεκινήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα»

bet365

Ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, επιβεβαίωσε ότι δόθηκε το «πράσινο φως» στις ποδοσφαιρικές ομάδες για επιστροφή στις προπονήσεις, με στόχο την επιστροφή και στην δράση, για την οποία ευχήθηκε να γίνει σύντομα πραγματικότητα.

Η επιστροφή της La Liga, καταρχήν στις προπονήσεις, είναι γεγονός, όπως επιβεβαίωσε και ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, αναφερόμενος, μεταξύ πολλών άλλων σχετικά με την σταδιακή άρση των μέτρων κατά του κορονοϊού, και στο ποδόσφαιρο.

«Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα μπορέσουμε ξανά να δούμε ποδόσφαιρο. Αρχίσαμε να επιτρέπουμε τις ατομικές προπονήσεις. Ας ελπίσουμε να το δούμε σύντομα, αν και θα το αφήσουμε αυτό στα χέρια των ομοσπονδιών και των λιγκών» υποστήριξε ο Πέδρο Σάντσεθ.

«Όπως και να' χει, θα το δούμε νωρίτερα από την τηλεόραση, παρά μέσα από το γήπεδο» πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας, επιβεβαιώνοντας ότι η πολυπόθητη επιστροφή στην δράση θα γίνει, καταρχήν, κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Πέδρο Σάντσεθ, βεβαίως, ξεκαθάρισε ότι «θα κάνουμε ένα βήμα πίσω, αν δούμε ότι πήγαμε πολύ γρήγορα», αναφερόμενος γενικά στην άρση των μέτρων, αναφορικά με την αντιμετώπιση της επέλασης του ιού Covid-19.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, πάντως, θα συνεχίσει τις ατομικές προπονήσεις κατ' οίκον μέχρι τις 11 Μαΐου, όταν και οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν σταδιακά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα