Ο Τρίπιερ κατηγορείται ότι στοιχημάτισε στην μεταγραφή του στην Ατλέτικο!

Ο Τρίπιερ κατηγορείται ότι στοιχημάτισε στην μεταγραφή του στην Ατλέτικο!

Gazzetta team
Ο Τρίπιερ κατηγορείται ότι στοιχημάτισε στην μεταγραφή του στην Ατλέτικο!

bet365

Με «καμπάνα» κινδυνεύει ο Κίεραν Τρίπιερ, ο οποίος κατηγορείται από την αγγλική ομοσπονδία ότι το περασμένο καλοκαίρι στοιχημάτισε στην μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με αποκλεισμό από τα γήπεδα, ακόμα και για μήνες, κινδυνεύει ο Κίεραν Τρίπιερ, ο οποίος κατηγορείται από την αγγλική ομοσπονδία ότι παραβίασε τους κανονισμούς για στοιχηματισμό στο ποδόσφαιρο, ποντάροντας στην μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ο Άγγλος διεθνής δεξιός μπακ, ο οποίος στις 17 του περασμένου Ιουλίου μετακόμισε από την Τότεναμ στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αντί 22 εκατομμυρίων ευρώ, κατηγορείται ότι λίγο καιρό νωρίτερα πόνταρε στην πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής, σε κάποιο από τα βρετανικά γραφεία που παρέχουν αυτή την δυνατότητα στους παίκτες του στοιχήματος.

Ο Τρίπιερ, ο οποίος έχει προθεσμία μέχρι τις 18 Μαΐου για να καταθέσει έφεση, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία υποστηρίζει ότι «συνεργάστηκα οικειοθελώς με την έρευνα της ομοσπονδίας και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν έχω πραγματοποιήσει στοιχηματισμό σε σχέση με το ποδόσφαιρο, ούτε έχω αποκομίσει οποιοδήποτε κέρδος από άλλα στοιχήματα».

Αν ο Τρίπιερ αποδειχθεί ένοχος, πιθανότατα θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό κάποιων μηνών από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, όπως είχε συμβεί με τον Ντάνιελ Στάριτζ, όταν ο αδελφός του άλλοτε επιθετικού της Λίβερπουλ, ύστερα από πληροφοριες που του είχε δώσει ο Στράριτζ, είχε ποντάρει στην μεταγραφή του στην Σεβίλλη.

Παρ' ότι αυτή δεν έγινε ποτέ, ο άλλοτε διεθνής επιθετικός τιμωρήθηκε με τετράμηνο αποκλεισμό, ύστερα μάλιστα από έφεση της ομοσπονδίας κατά της αρχικής απόφασης, η οποία ήταν μόλις δύο εβδομάδες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα