Κορονοϊος: «Πράσινο φως» για ατομικές προπονήσεις στην La Liga από τις 4 Μαΐου

Gazzetta team
Κορονοϊος: «Πράσινο φως» για ατομικές προπονήσεις στην La Liga από τις 4 Μαΐου

bet365

Η ισπανική κυβέρνηση ανακοίνωσε την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, επιτρέποντας τις επαγγελματικές ομάδες να ξεκινήσουν ατομικές προπονήσεις την επόμενη Δευτέρα (4/5).

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Λίγο πιο κοντά στην επιστροφή του στην δράση βρίσκεται το ισπανικό πρωτάθλημα, ύστερα από την ανακοίνωση της κυβέρνησης της χώρας για την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω του κορονοϊού.

Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ, από την επόμενη Δευτέρα (4/5) και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης της προαναφερθείσας άρσης, η οποία θα διαρκέσει δύο εβδομάδες, θα επιτρέπονται οι ατομικές προπονήσεις στις επαγγελματικές ομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι οι σύλλογοι μπορούν να ανοίξουν τα προπονητικά τους κέντρα και να αρχίσουν σταδιακά να δέχονται τους αθλητές τους, επιδιώκοντας σε βάθος χρόνου τις προπονήσεις σε γκρουπ και στη συνέχεια τις ομαδικές προπονήσεις, ώστε να καταστεί δυνατή εντέλει η επανέναρξη του πρωταθλήματος, εννοείται κεκλεισμένων των θυρών, πιθανότατα μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο κατά του ιού Covid-19.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

LA LIGA NEWS FEED