Μέσι: Οι δύο παίκτες που κοιτούσε να εκτελούν τα φάουλ στη Masia! (vids)

Μέσι: Οι δύο παίκτες που κοιτούσε να εκτελούν τα φάουλ στη Masia! (vids)

Μέσι: Οι δύο παίκτες που κοιτούσε να εκτελούν τα φάουλ στη Masia! (vids)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι δεν ήταν πάντα η πρώτη επιλογή του προπονητή του όταν υπήρχε φάουλ έξω από την περιοχή. Για την ακρίβεια, δεν ήταν ούτε καν η δεύτερη!

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Όταν στήνει την μπάλα για εκτέλεση φάουλ, ποντάρει τα λεφτά σου στο ότι αυτή θα καταλήξει στα αντίπαλα δίχτυα.

Ωστόσο, ο Λιονέλ Μέσι δεν ήταν ο καλύτερος παίκτης στις εκτελέσεις φάουλ όταν αγωνιζόταν στη Masia και ήταν ακόμη ένα παιδί που κυνηγάει το όνειρό του.

Σύμφωνα με τον Roger Giribet (πρώην παίκτης στη Μasia), υπήρχαν δύο παίκτες που ήταν καλύτεροι από τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο σ' αυτόν τον τομέα.

«Ο Βίκτορ Βάζκεθ ήταν απίστευτος και ο αριστεροπόδαρος Χουάνχο Κλαουσί συνήθιζαν να εκτελούν τα φάουλ, ο Μέσι σχεδόν ποτέ», είπε χαρακτηριστικά στο Goal.com ο Giribet.

Τι απέγιναν κι οι δύο; Ο Βάζκεθ, όντας έξι μήνες μεγαλύτερος του Μέσι αγωνίστηκε σε 3 ματς της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, κατάφερε να πετύχει κι ένα γκολ κόντρα στην Ρούμπιν Καζάν για το Champions League. Προπονητής τότε ήταν ο Γκουαρντιόλα, ο οποίος τον πούλησε στην Κλαμπ Μπριζ το 2011. Σήμερα αγωνίζεται στην Umm Salal του Κατάρ, ενώ πέρασε και από την Κρουζ Αζούλ του Μεξικού αλλά και την Τορόντο FC του Καναδά.

Σε αντίθεση με τον Βάσκεθ, ο Κλαουσί, δεν κατάφερε να διατηρηθεί σε τοπ επίπεδο.

Μετά την Κ19 της Μπαρτσελόνα, πουλήθηκε το 2006 στην Καταρόχα, έπαιξε σε αρκετές ομάδες μικρότερων κατηγοριών και σήμερα είναι στην Πατέρνα.

Οι εκτελέσεις του Λιονέλ Μέσι:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα