Καπέλο: «Ο Λαουτάρο θα είναι αναπληρωματικός στην Μπαρτσελόνα»

Καπέλο: «Ο Λαουτάρο θα είναι αναπληρωματικός στην Μπαρτσελόνα»

Gazzetta team
Καπέλο: «Ο Λαουτάρο θα είναι αναπληρωματικός στην Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο Φάμπιο Καπέλο παρότρυνε τον Λαουτάρο Μαρτίνες να παραμείνει στην Ίντερ και όχι να μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα, αφού στους Μπλαουγκράνα θεωρεί πως θα… τρώει πάγκο.

Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για την περίπτωσή του είναι δεδομένο από τον χειμώνα και ο Λαουτάρο Μαρτίνες έχει την προοπτική να γίνει συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι από το ερχόμενο καλοκαίρι. Η διοίκηση των Μπλαουγκράνα έχει φτιάξει το μεταγραφικό της πλάνο με τον Αργεντίνο στράικερ στο επίκεντρο, ώστε να ανανεώσει την επίθεση της, που με τους ανεπαρκείς Γκριεζμάν, Ντεμπελέ και τον εύθραυστο πια Λουίς Σουάρες, έχει αδειάσει από συνέπεια και βάθος.

Ωστόσο, το ενδεχόμενο μεταγραφής του 23χρονου στο «Καμπ Νόου» βρίσκει αντίμαχο τον Φάμπιο Καπέλο. Ο λόγος είναι ο ρόλος που θα έχει ο Λαουτάρο αν τυχόν μετακομίσει στη Βαρκελώνη, με τον πολύπειρο Ιταλό τεχνικό να θεωρεί πως δεν θα βρει θέση βασικού στον σύλλογο.

«Αν ήμουν εκείνος, θα έμενα στην Ίντερ, διότι στην Μπαρτσελόνα θα ήταν αναπληρωματικός», ανέφερε χαρακτηριστικά στην «Gazzetta Dello Sport», τονίζοντας ότι θα είναι καλύτερη επιλογή για το μέλλον και την εξέλιξή του η παραμονή στην Ίντερ, υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα