Κορονοϊός - Ξέσπασμα της γυναίκας του Γκαράι: «Εξαιτίας σου σήμερα πέθανε ένας άνθρωπος»! (vid)

Κορονοϊός - Ξέσπασμα της γυναίκας του Γκαράι: «Εξαιτίας σου σήμερα πέθανε ένας άνθρωπος»! (vid)

Gazzetta team
Κορονοϊός - Ξέσπασμα της γυναίκας του Γκαράι: «Εξαιτίας σου σήμερα πέθανε ένας άνθρωπος»! (vid)

bet365

Η Ταμάρα Γκόρο, σύζυγος του αμυντικού της Βαλένθια, Εζεκιέλ Γκαράι, τα έβαλε με τους γονείς που εκμεταλλεύτηκαν την... απελευθέρωση των παιδιών για να γεμίσουν τους δρόμους των ισπανικών πόλεων.

Η «influencer» Ταμάρα Γκόρο, η οποία γιόρτασε με μια γυμνή της φωτογραφία το γεγονός ότι έφτασε 1,6 εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram, τα έβαλε με τους γονείς που, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι σήμερα Κυριακή (26/4) δόθηκε η δυνατότητα στα παιδιά να βγουν από τα σπίτια τους στην Ισπανία, δεν τήρησαν τους κανόνες.

«Το πρώτο που έκανα σήμερα ήταν να συγχαρώ τα παιδιά, θεωρώ ότι είναι το πραγματικό παράδειγμα στην διάρκεια αυτής της καραντίνας, ζήτησα υπευθυνότητα και στους γονείς, αλλά θεωρούσα ότι την είχαν» είπε αρχικά η σύζυγος του αμυντικού της Βαλένθια, Εζεκιέλ Γκαράι, ο οποίος προσβλήθηκε και ξεπέρασε τον κορονοϊό.

«Έκανα λάθος και πήρα μια μεγάλη απογοήτευση. Σε αυτό το μικρό ποσοστό μπαμπάδων και μαμάδων που αποφάσισαν να πάνε σε ένα πάρκο με πολλά παιδιά, να παίξουν ποδόσφαιρο, πήγαν στην θάλασσα να κάνουν ηλιοθεραπεία με συνωστισμό, να κάνουν βόλτες... Χέστηκαν πραγματικά το ότι υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν καθημερινά και ότι οι υγειονομικές αρχές θυσιάζουν τον χρόνο και την ζωή τους για να σώσουν την δική μας» συνέχισε.

«Γι' αυτό εσύ, μπαμπά και μαμά, που σήμερα ήσουν σε αυτές τις μαζικές συγκεντρώσεις και αδιαφόρησες, να ξέρεις ότι εξαιτίας σου σήμερα θα πεθάνει ένας άνθρωπος και εγώ ντρέπομαι γι' αυτό» κατέληξε η Ταμάρα, η οποία στην διάρκεια της καραντίνας, όπως και ο Γκαράι άλλωστε, έχουν στερηθεί τα παιδιά τους, Σάιλα και Αντόνιο, τα οποία βρίσκονται στην Μαδρίτη με την μητέρα της κοπέλας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα