Κορονοϊός: Ο μέντορας του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα νίκησε τον ιό

Κορονοϊός: Ο μέντορας του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα νίκησε τον ιό

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο μέντορας του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα νίκησε τον ιό

bet365

Ο Ζοάν Βιλά, θρύλος της ακαδημίας της Μπαρτσελόνα για πάνω από 25 χρόνια, προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, αλλά κατάφερε να τον ξεπεράσει.

Ο Τσάβι τον έχει κατονομάσει ως «ο προπονητής των προπονητών, ο σημαντικότερος της καριέρας μου». Ο Ζοάν Βιλά, καθηγητής μεθολοδογίας στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα, την περίφημη Μασία, μεταλαμπάδευσε την φιλοσοφία του «tiki taka» σε πολλές γενιές Μπλαουγκράνα και από τα χέρια του πέρασαν σύγχρονοι θρύλοι όπως οι Πουγιόλ, Τσάβι, Ινιέστα και Μέσι μεταξύ πολλών άλλων.

Στα 66 του χρόνια, και αφού έφυγε άδοξα από την Μασία τον Ιούλιο του 2018, ο παλαίμαχος μέσος της Μπάρτσα κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον πιο δύσκολο αντίπαλο της ζωής του: Τον κορονοϊό.

Χρειάστηκε να μείνει για δύο εβδομάδες στην εντατική νοσοκομείου της Βαρκελώνης, η κατάσταση του ήταν η σοβαρή και η ηλικία του δεν τον βοηθούσε στην μάχη που έδινε, αλλά ευτυχώς τα κατάφερε, πλέον είναι σπίτι του και, μάλιστα, θα μπορέσει επιτέλους να γνωρίσει τον μόλις τριών μηνών εγγονών του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα