Πρώην ατζέντης Νεϊμάρ: «Ο Πέρεθ τον θέλει ακόμα στην Ρεάλ»

Gazzetta team
Πρώην ατζέντης Νεϊμάρ: «Ο Πέρεθ τον θέλει ακόμα στην Ρεάλ»

bet365

Το ενδιαφέρον για τον Νεϊμάρ παραμένει ενεργό από πλευράς Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τον πρώην ατζέντη του Βραζιλιάνου, ο οποίος αποκάλυψε τον πόθο που διατηρεί ο Φλορεντίνο Πέρεθ να τον φέρει στον σύλλογο.

Την ώρα που η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να «θυσιάσει» τον Αντουάν Γκριεζμάν ή/και τον Ουσμάν Ντεμπελέ για να πραγματοποιήσει επιτέλους την επιστροφή του Νεϊμάρ στο «Καμπ Νόου», ο… φόβος να καταλήξει στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ακόμη υπαρκτός.

Το σενάριο συντηρεί ο πρώην ατζέντης του Βραζιλιάνου σταρ, Βάγκνερ Ριμπέιρο, ο οποίος μίλησε στο ESPN και αποκάλυψε πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ τον θέλει ακόμη στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Πήγα στην Μαδρίτη πολλές φορές από τον περασμένο Μάιο κι έπειτα, διότι ο Φλορεντίνο ονειρεύεται την απόκτηση του Νεϊμάρ. Πέρυσι, συγκεκριμένα μου είπε ακόμη οραματίζεται να τον φέρει στον σύλλογο», ανέφερε σχετικά ο Βραζιλιάνος ατζέντης, ο οποίος εξακολουθεί να έχει συμβουλευτικό ρόλο προς τον «Νέι» και στο παρελθόν εκπροσωπούσε μεταξύ άλλων τους Κακά και Ρομπίνιολ.

Μάλιστα, επιβεβαίωσε και την μεταγραφική αξία του Νεϊμάρ τη δεδομένη χρονική στιγμή, η οποία ανέρχεται στα 164 εκατ. ευρώ, μικρότερη από το ρεκόρ των 222 εκατ. με τα οποία μεταγράφηκε στην Παρί.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα