Κορονοϊός: Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται να αρνηθεί να ξαναπαίξει τη φετινή περίοδο!

Κορονοϊός: Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται να αρνηθεί να ξαναπαίξει τη φετινή περίοδο!

Gazzetta team
Κορονοϊός: Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται να αρνηθεί να ξαναπαίξει τη φετινή περίοδο!

bet365

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θα συζητήσει την πιθανότητα να αρνηθεί να δώσει άλλα παιχνίδια η ομάδα την φετινή σεζόν, αν οι ποδοσφαιρικές αρχές αποφασίσουν βεβιασμένα την επιστροφή στην δράση.

Η επιθυμία της UEFA και κατ' επέκταση της LaLiga να επιστρέψει στην δράση τόσο το Champions League όσο και ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ ο κορονοϊός εξακολουθεί να θερίζει, δεν δείχνουν να πείθουν την Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sport», μάλιστα, η διοίκηση των Μπλαουγκράνα σκέφτεται να αρνηθεί η ποδοσφαιρική ομάδα να δώσει άλλα επίσημα παιχνίδια φέτος, αν οι ποδοσφαιρικές αρχές λάβουν βεβιασμένες αποφάσεις, σχετικά με την επιστροφή στην δράση!

Η διοίκηση βάζει πάνω απ' όλα την υγεία των ποδοσφαιριστών, βλέπει θετικά την ελεγχόμενη επιστροφή στις προπονήσεις, αλλά θεωρεί ρίσκο την επιστροφή στους αγώνες, ειδικά για τουςς εκτός έδρας αγώνες.

Σύμφωνα με την «Sport», μάλιστα, η Μπαρτσελόνα δεν είναι ο μοναδικός σύλλογος που είναι πολύ επιφυλακτικός με την επιστροφή, αφού υπάρχουν και άλλες ομάδες στην Ισπανία, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη που έχουν αμφιβολίες. Και, μάλιστα, προτίθενται να τις μεταφέρουν στις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα