Κορονοϊός: Πάει πιο πίσω η επιστροφή στις προπονήσεις στην La Liga

Gazzetta team
Κορονοϊός: Πάει πιο πίσω η επιστροφή στις προπονήσεις στην La Liga

bet365

Η LaLiga διεμήνυσε στους συλλόγους ότι τα προγραμματισμένα για την επόμενη εβδομάδα τεστ θα πάνε πίσω για τουλάχιστον μια εβδομάδα, όπως βεβαίως και η επιστροφή στις προπονήσεις.

Αδύνατη είναι πλέον η επιστροφή των ισπανικών ομάδων στις προπονήσεις την Δευτέρα 4 Μαΐου, όπως ήταν η αρχική πρόθεση της LaLiga, ενόψει της επανέναρξης των πρωταθλημάτων στα τέλη Μαΐου ή αρχές Ιουνίου.

Η Λίγκα, λοιπόν, διεμήνυσε στους συλλόγους ότι «παγώνουν» τα προγραμματισμένα για την επόμενη εβδομάδα τεστ για τον κορονοϊό, τα οποία επρόκειτο να γίνουν στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους εργαζόμενους στην κάθε ομάδα.

Στην ανακοίνωσή της, η LaLiga εξήγησε ότι «θα καθυστερήσει η έναρξη των προπονήσεων, εν αναμονή της έγκρισης του πρωτοκόλλου του Ανώτατου Αθλητικού Συμβουλίου (CDS), το οποίο ακολουθεί η Liga, από τις υγειονομικές αρχές».

Η LaLiga προσθέτει πως η επιθυμία της είναι η καθυστέρηση να είναι μικρή, επισημαίνοντας ότι «η επιστροφή στο ποδόσφαιρο είναι μια προτεραιότητα για όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτή την απόφαση».

Πριν από την ανακοίνωση της LaLiga, πάντως ήδη το Ανώτατο Αθλητικό Συμβούλιο είχε επικοινωνήσει με τους συλλόγους, για να τους προτρέψει να σταματήσουν τις ετοιμασίες για την πραγματοποίηση των τεστ για τον ιό Covid-19.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

LA LIGA NEWS FEED