ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Κορονοϊός: Μια ομάδα της La Liga αρνείται να υποβληθεί στα μαζικά τεστ!

Κορονοϊός: Μια ομάδα της La Liga αρνείται να υποβληθεί στα μαζικά τεστ!

Κορονοϊός: Μια ομάδα της La Liga αρνείται να υποβληθεί στα μαζικά τεστ!

Μια ομάδα της La Liga αρνείται να υποβληθεί στα μαζικά τεστ για τον κορονοϊό που ετοιμάζει η La Liga ενόψει της επιστροφής στις προπονήσεις, αφού προτιμά να δοθούν σε αυτούς που τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη – Πως θα γίνονται τα τεστ.

Η ισπανική La Liga θέλει να ξεκινήσει άμεσα τα μαζικά τεστ για τον κορονοϊό μεταξύ των παικτών και των υπολοίπων εργαζόμενων της κάθε ομάδας, αλλά υπάρχει ήδη μια που αρνείται να υποβληθεί σε αυτά, θεωρώντας ότι πρέπει να δοθούν σε άλλες ομάδες ανθρώπων που τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Αν και δεν έγινε γνωστή αυτή η ομάδα, ενδέχεται να είναι η Βαγιαδολίδ, η οποία ήδη τα είχε αρνηθεί μια φορά. Όσες ομάδες, πάντως, μπουν στην διαδικασία, αυτή θα ξεκινήσει την επόμενη Τρίτη (28/4).

Πως θα γίνεται; Οι παίκτες, τα τεχνικά τιμ και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στην πρώτη ομάδα (γιατροί, φροντιστές, φυσιοθεραπευτές κλπ.) θα φτάνουν στο προπονητικό κέντρο με τα αυτοκίνητά τους και θα υποβάλλονται στο τεστ χωρίς καν να κατεβαίνουν από αυτά, από νοσηλευτικό προσωπικό που έχει προσλάβει η Λίγκα.

Αυτή η διαδικασία θα γίνεται κάθε τρεις ή τέσσερις μέρες, ώστε να διασφαλιστεί ότι όλοι είναι υγιείς, ώστε να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, όταν και θα δοθεί το «πράσινο φως» γι' αυτό.