Η Μπαρτσελόνα δίνει 60 εκατ. ευρώ για να κάνει τον Τονάλι τον «νέο Ινιέστα» (vid)

Η Μπαρτσελόνα δίνει 60 εκατ. ευρώ για να κάνει τον Τονάλι τον «νέο Ινιέστα» (vid)

Gazzetta team
Η Μπαρτσελόνα δίνει 60 εκατ. ευρώ για να κάνει τον Τονάλι τον «νέο Ινιέστα» (vid)

bet365

Η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Corriere della Sera», είναι διατεθειμένη να δώσει 60 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον ταλαντούχο μέσο της Μπρέσια, Σάντρο Τονάλι.

Από την στιγμή που έκανε το πρώτο «μπαμ» στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, ο Αντρέα Τονάλι φέρει το βαρύ παρατσούκλι «νέος Πίρλο», επειδή αναδείχθηκε και αυτός από την Μπρέσια και το στιλ του μοιάζει με αυτό του Ιταλού μαέστρου.

Στην Μπαρτσελόνα, όμως, βλέπουν στο πρόσωπο του 19χρονου μέσου τον νέο Αντρές Ινιέστα και, σύμφωνα με την «Corriere della Sera», είναι έτοιμοι να δώσουν 60 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους!

Συν τοις άλλοις, πάντα σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, η Μπάρτσα θα συμπεριλάβει στην συμφωνία και δύο παίκτες του φυτωρίου της, οι οποίοι κοστολογούνται πέντε εκατομμύρια ευρώ έκαστος (γίνεται λόγος για έναν αριστερό μπακ και έναν μέσο), προκειμένου να αποσπάσει το «ναι» της Μπρέσια για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Serie A.

Πριν από λίγες ημέρες, ο πρόεδρος Μάσιμο Τσελίνο είχε αποκαλύψει ότι «έχω μια έκπληξη για τον Τονάλι. Τον Φεβρουάριο μου ήρθε μια πολύ σημαντική πρόταση από μεγάλη ομάδα, η οποία θα τον εκπλήξει».

Αυτή η «μεγάλη ομάδα» φαίνεται πως είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία προστίθεται στην λίστα των μνηστήρων του Τονάλι, με Ίντερ και Παρί Σεν Ζερμέν να έχουν επίσης στα υπόψη τους τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται με άνεση σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα