Βίγια - Βαλένθια: Σαν σήμερα το πρώτο χατ-τρικ στις Νυχτερίδες (vid)

Βίγια - Βαλένθια: Σαν σήμερα το πρώτο χατ-τρικ στις Νυχτερίδες (vid)

Gazzetta team
Βίγια - Βαλένθια: Σαν σήμερα το πρώτο χατ-τρικ στις Νυχτερίδες (vid)

bet365

Τρία γκολ μέσα σε πέντε λεπτά και το «παγωμένο» Σαν Μαμές να μην αντιδρά μπροστά στο μεγαλείο του Νταβίντ Βίγια, ο οποίος 14 χρόνια πριν σφράγιζε νίκη… Champions League για τη Βαλένθια και το παρθενικό του χατ-τρικ.

Είχε πραγματοποιήσει ήδη μια μαγική χρονιά. Ο Νταβίντ Βίγια αποκτηθεί αντί 12 εκατ. ευρώ το προηγούμενο καλοκαίρι από την Σαραγόσα και ο σκοπός της μεταγραφής του στη Βαλένθια εκπληρώθηκε και με το παραπάνω.

Σύνολο 26 τέρματα, μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές κρατούσαν την 2η θέση, τελικά οι Νυχτερίδες τερμάτισαν στην 3η εν πολλοίς χάρη στα 26 τέρματα που προσέφερε ο ανερχόμενος τότε γκολτζής από την Τουίγια.

Αποκορύφωμα στην εξαιρετική πρώτη σεζόν στον σύλλογο ήταν η «παράσταση» στο «Σαν Μαμές». Σαν σήμερα πριν από 14 χρόνια, στις 23 Απριλίου του 2006, ο Βίγια εκτέλεσε τους Βάσκους με τρία γκολ από το 81’ ως το 86’ και χάρισε στον εαυτό του και τους φίλους της ομάδας μια βραδιά για τα… βιβλία, καθώς εν πολλοίς το τρίποντο σφράγισε την συμμετοχή στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Δείτε τα highlights του μεγάλου Ισπανού από εκείνο το παιχνίδι:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα