Ινιέστα: Η φάση που «ζάλισε» τρεις αντιπάλους με μία ντρίμπλα (vid)

Ινιέστα: Η φάση που «ζάλισε» τρεις αντιπάλους με μία ντρίμπλα (vid)

Κώστας Τόπας
Ινιέστα: Η φάση που «ζάλισε» τρεις αντιπάλους με μία ντρίμπλα (vid)

bet365

Ο Αντρές Ινιέστα ακόμα και στα 35 του χρόνια, παραμένει ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του πλανήτη. Πόσω μάλλον όταν ήταν στο peak της καριέρας του, φορώντας τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο θρύλος της Μπάρτσα τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται στην Ιαπωνία, για λογαριασμό της Βίσελ Κόμπε, γοητεύοντας κι εκεί το κοινό με τη μοναδική ικανότητα του να ελέγχει το κέντρο, με μεγάλη άνεση.

Ο Ινιέστα, εξακολουθεί να είναι η ίδια ιδιοφυΐα που μπορεί να παρακάμψει οποιαδήποτε άμυνα με οποιονδήποτε τρόπο. Με εννέα τίτλους πρωταθλήματος τέσσερα Champions League, δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ο Ισπανός παραμένει ακόμα στις αναμνήσεις όλων για τα κατορθώματα του.

Ωστόσο, οι οπαδοί του ποδοσφαίρου δεν αγάπησαν τον Ινιέστα για την ικανότητά του να κατακτά τρόπαια. Αυτό που τους κέρδισε ήταν η μαγική ικανότητα του να ελέγχει σε απόλυτο βαθμό μόνος του τη μεσαία γραμμή και να αποφεύγει τους αντιπάλους χωρίς καμία δυσκολία.

Η φάση όπου ο Ινιέστα προσπερνάει τρεις αντιπάλους του, όταν αγωνιζόταν με τους «μπλαουγκράνα», στον αγώνα με την Σπαρτάκ Μόσχας το 2013, απλά σε καθηλώνει...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα