Κορονοϊός - LaLiga: Περιμένοντας το ok της Κυβέρνησης για μαζικά τεστ...

Κώστας Ζάλιαρης
Κορονοϊός - LaLiga: Περιμένοντας το ok της Κυβέρνησης για μαζικά τεστ...

bet365

Την απάντηση της Κυβέρνησης για να παρασχεθούν χιλιάδες τεστ κατά του κορονοϊού στις ομάδες της LaLiga ώστε να διασφαλιστεί η ημερομηνία για την επιστροφή στις προπονήσεις περιμένουν οι σύλλογοι των δύο πρώτων κατηγοριών του ισπανικού ποδοσφαίρου...

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ιβηρική Χερσόνησο, εν μέσω της γενικότερης κατάστασης που χρειάζεται διαχείριση από την ισπανική Κυβέρνηση στη χώρα εν μέσω κορονοϊού, πρέπει να εμπλακεί και το ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέρει η ElMundo, οι ομάδες της LaLiga και της δεύτερης κατηγορίας, περιμένουν τη συγκατάθεση των αρμόδιων φορέων για να παρασχεθούν χιλιάδες τεστ, δίχως να υπάρχει αυτή τη στιγμή ενημέρωση για τη μορφή τους.

«Δίχως αυτά, δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουμε στο προπονητικό κέντρο» αναφέρουν ακόμα και οι υπάλληλοι των συλλόγων, όχι απλά οι ποδοσφαιριστές.

Την ίδια στιγμή, οι υπεύθυνοι της διοργανώτριας αρχής των πρωταθλημάτων τονίζουν συνεχώς ότι τα πάντα μπορούν ν' αλλάξουν ανά πάσα στιγμή στις πιθανές ημερομηνίες της επαναφοράς...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα