Κορονοϊός-La Liga: Τουλάχιστον μέχρι το 2021 χωρίς οπαδούς οι αγώνες

Κώστας Τόπας
Κορονοϊός-La Liga: Τουλάχιστον μέχρι το 2021 χωρίς οπαδούς οι αγώνες

bet365

Αρκετές ομάδες είναι αυτές οι οποίες έχουν ξεκινήσει ή σκέφτονται να συνεχίσουν τις προπονήσεις, για να επιστρέψουν στο γήπεδο και να συνεχίσουν την υπόλοιπη σεζόν.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η UEFA υποστήριξε την ιδέα της αποκατάστασης του ποδοσφαίρου, προτρέποντας τις ομοσπονδίες να τερματίσουν τη φετινή σεζόν ακόμα και αν χρειαστεί να γίνει στα τέλη Ιουλίου, ώστε τον Αύγουστο να ολοκληρωθεί το Champions League και το Europa League.

Όμως, η επιστροφή του ποδοσφαίρου θα γίνει χωρίς οπαδούς στις εξέδρες και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα είναι σε θέση οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν από κοντά ένα παιχνίδι.

Σύμφωνα με τον επιδημιολόγο, Όριολ Μίτγια, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο «Catalunya Ràdio», ανέφερε ότι θα χρειαστούν αρκετοί μήνες ώστε οι οπαδοί των ομάδων να μπορούνε να επισκεφθούν ένα γήπεδο.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι τουλάχιστον μέχρι το το 2021 οι αθλητικές εκδηλώσεις στην Ισπανία θα πραγματοποιούνται χωρίς οπαδούς. Αυτά τα νέα δεν είναι θετικά τόσο για τους οπαδούς όσο και για τους συλλόγους, καθώς οι πωλήσεις εισιτηρίων παρέχουν σημαντικά έσοδα στις ομάδες.

Μάλιστα, οι συνολικές εκτιμώμενες απώλειες ανέρχονται στα 129,5 εκατομμύρια ευρώ (117 η La Liga και 12,5 η Segunda Division).

Ενα σενάριο καταστροφικό για όλους...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα