Ρεάλ: Εξαιτίας κορονοϊού ο Μπέιλ ξεμένει στη Μαδρίτη

Ρεάλ: Εξαιτίας κορονοϊού ο Μπέιλ ξεμένει στη Μαδρίτη

Gazzetta team
Ρεάλ: Εξαιτίας κορονοϊού ο Μπέιλ ξεμένει στη Μαδρίτη

bet365

Η Ρεάλ μπορεί να θέλει να… ξεφορτωθεί το τεράστιο συμβόλαιό του, αλλά ο Γκάρεθ Μπέιλ μάλλον θα το εξαντλήσει, καθώς μέσα στην πανδημία του Covid-19, δεν θα βρει αντίστοιχα χρήματα.

Ο Νο1 φετινός μεταγραφικός στόχος για τη Ρεάλ δεν είναι το ν αποκτήσει κάποιον, αλλά να… ξεφορτωθεί τον Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός σούπερ σταρ της κοστίζει 30 εκατ. ευρώ μεικτά ετησίως και εξαιτίας των χρόνιων και διαδοχικών τραυματισμών του δεν μπορεί να προσφέρει απολύτως τίποτα. Οπότε, στην προσπάθεια της ομάδας να συμμαζέψει τα οικονομικά της, τα οποία έχουν πληγεί από την ευρύτερη κρίση του κορονοϊού, ο Μπέιλ πρέπει να πωληθεί ή έστω να φύγει με κάθε τρόπο.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν φαίνεται να θέλει να το κάνει. Ο λόγος είναι η πανδημία του Covid-19, που δεν θα του επιτρέψει να βρει αντίστοιχα καλό συμβόλαιο. Αρχικά κανείς δεν θα του προσφέρει τα ίδια χρήματα κι εκείνος δεν φαίνεται διατεθειμένος να χαρίσει την τελευταία χρονιά του συμβολαίου του. Επίσης, δύσκολα θα πληρώσει κάποιος τη Ρεάλ υπό αυτές τις συνθήκες (τραυματισμοί, ένας χρόνος συμβόλαιο, κορονοϊός).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα