Οταν η Μπαρτσελόνα διέλυσε με οκτώ γκολ τη Λα Κορούνια (vid)

Οταν η Μπαρτσελόνα διέλυσε με οκτώ γκολ τη Λα Κορούνια (vid)

Κώστας Τόπας
Οταν η Μπαρτσελόνα διέλυσε με οκτώ γκολ τη Λα Κορούνια (vid)

bet365

Εχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την μεγαλειώδης εμφάνιση και νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Λα Κορούνια, με 8-0! Ο Λουίς Σουάρες ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στις 20 Απριλίου 2016, οι «μπλαουγκράνα» αντιμετώπιζαν στο Ριαθόρ, τη Λα Κορούνια, θέλοντας πάση θυσία το τρίποντο μετά από τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα.

Παρά το άγχος και την πίεση οι ποδοσφαιριστές του Λουίς Ενρίκε απλά έκαναν το ποδόσφαιρο να μοιάζει απλό και παράλληλα να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς, με το εμφατικό 8-0, σοκάροντας τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Ο Λουίς Σουάρες ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την Μπαρτσελόνα καθώς ο Ουρουγουανός βρήκε δίχτυα 4 φορές και μοίρασε 3 ασίστ.

Μετά από κόρνερ, ο έμπειρος στράικερ με ωραία προβολή άνοιξε το σκορ. Εκείνο το γκολ μάλιστα ήρθε μετά από 287 αγωνιστικά λεπτά για τον Σουάρες. Στο 24' ο Μέσι με μαγική ασίστ βρήκε τον Ουρουγουανό κι αυτός με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Το 3-0 ήρθε λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Σουάρες έβγαλε με έναν απίστευτο τρόπο την μπάλα στο Ράκιτιτς, με τον τελευταίο να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για την ομάδα του.

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν εξασφαλίσει τη νίκη, ωστόσο δεν σταμάτησαν το πάρτι! Στο 53 ο Μέσι έβγαλε για τον Σουάρες ο οποίος πέτυχε το τρίτο του τέρμα στην αναμέτρηση, με κοντινό σουτ ενώ στο 64' πέτυχε και τέταρτο γκολ.

Ο πρωταγωνιστής της Μπάρτσα, στο 73' μετά από μία ωραία προσωπική ενέργεια στο 73' έδωσε στον "Λίο" για το 6-0.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μπάρτρα πέτυχε το 7-0 ενώ το αποτελειωτικό τελείωμα για την Λα Κορούνια, ήρθε στο 81' από τον Νεϊμάρ.

Μία νίκη τεράστιας σημασίας για το συγκρότημα του Λουίς Ενρίκε και μία μαγική εμφάνιση από τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης στον 21ο αιώνα που έχει συμμετοχή σε επτά γκολ (4 γκολ, 3 ασίστ) σε ματς της La Liga!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα