Η Αλμερία λέει «όχι» στις περικοπές μισθών υπαλλήλων και ποδοσφαιριστών

Κώστας Τόπας
Η Αλμερία λέει «όχι» στις περικοπές μισθών υπαλλήλων και ποδοσφαιριστών

bet365

Η Αλμερία προχώρησε σε μία σπουδαία πρωτοβουλία, καθώς ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξει καμία μείωση μισθού στο προσωπικό του συλλόγου, εξαιτίας του κορονοϊού.

Virtual Sports* που ξεχωρίζουν για τα καταπληκτικά γραφικά τους. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Οι περισσότερες ομάδες σε ολόκληρο τον πλανήτη, αναζητούν τρόπους ώστε να ισορροπήσουν τα οικονομικά τους που έχουν «χτυπηθεί» εξαιτίας της πανδημίας.

Ωστόσο, η Αλμερία η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, τόνισε πως δεν προχωρήσει σε περικοπή μισθών σε κανένα μέλος της ομάδας.

«Η Αλμερία, με εντολή της εξοχότητας του Τούρκι Αλ Αλσεΐχη (σ.σ. ιδιοκτήτης του συλλόγου) θέλει να γνωστοποιήσει ότι κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας κρίσης του κορωνοϊού δεν έχει μειώσει και ούτε θα το κάνει στο μέλλον, τον μισθό των ποδοσφαιριστών και των υπαλλήλων της. Ο σύλλογος κατανοεί ότι είναι ευθύνη του να προστατεύει όλα τα μέλη του κατά τη διάρκεια αυτής της καταστροφικής κατάστασης».

Θυμίζουμε, πως πριν από λίγες ημέρες, ο Σεΐχης που αγόρασε την Αλμερία το περασμένο καλοκαίρι, έδωσε πολύτιμη χείρα βοηθείας στην πόλη όπου εδρεύει η ομάδα του, με 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

LA LIGA NEWS FEED