Liga – Ομοσπονδία: Τηλεδιάσκεψη οκτώ ωρών (!) για την επιστροφή στην δράση

Gazzetta team
Liga – Ομοσπονδία: Τηλεδιάσκεψη οκτώ ωρών (!) για την επιστροφή στην δράση

bet365

Με την μεσολάβηση του Ανώτατου Αθλητικού Συμβουλίου, η Liga και η ομοσπονδία τα είπαν για οκτώ ώρες, σχετικά με το πως και το πότε θα επαναρχίσουν οι προπονήσεις, ενόψει και της επανέναρξης των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.

Ο πρόεδρος της ισπανικής La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, και ο ομόλογος του στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία, Λουίς Ρουμπιάλες, δεν θέλουν ούτε να βλέπουν ο ένας τον άλλο.

Με την μεσολάβηση του Ανώτατου Αθλητικού Συμβουλίου (CSD), όμως, τα είπαν για οκτώ ώρες (!) το Σάββατο (18/4), με θέμα συζήτησης την επανέναρξη των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, ώστε να μπορεί να σωθεί... ό,τι σώζεται στην φετινή σεζόν του κορονοϊού.

Επειδή τα χρήματα που «γεννάει» το ποδόσφαιρο είναι απαραίτητα για όλους, το Ανώτατο Αθλητικό Συμβούλιο πήρε την πρωτοβουλία για την συγκεκριμένη τηλεδιάσκεψη, η οποία έφερε αρκετά πιο κοντά τις δύο πλευρές και, τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξει σχεδιασμός από κοινού για το πως και πότε θα επιστρέψει η δράση, πάντα βεβαίως με την σύμφωνη γνώμη των υγειονομικών αρχών της Ισπανίας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα