Μπαρτσελόνα: Τα ατού της για τον Ταλιαφίκο

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Τα ατού της για τον Ταλιαφίκο

bet365

Αν αποχωρήσει ο Ζούνιορ Φίρπο το καλοκαίρι, η Μπαρτσελόνα σκέφτεται ως αντικαταστάτη του στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Νικολάς Ταλιαφίκο του Άγιαξ. Έχει, μάλιστα, δύο δυνατά χαρτιά υπέρ της.

Ο Τζόρντι Άλμπα είναι βασικός και αναντικατάστατος στο αριστερό άκρο της άμυνας της Μπαρτσελόνα. Μια σεζόν, όμως, δεν βγαίνει με μόνο ένα αριστερό μπακ και αυτό το ξέρουν καλά στο «Καμπ Νόου», αφού συν τοις άλλοις ο Καταλανός είναι επιρρεπής στους μυϊκούς τραυματισμούς.

Ο Ζούνιορ Φίρπο, με ελάχιστες συμμετοχές στην πρώτη του σεζόν, ενδέχεται το καλοκαίρι να αποχωρήσει, αφού αρέσει τόσο στην Ρόμα, όσο και στην Ίντερ, ως πιθανό αντάλλαγμα στην μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Αν, λοιπόν, ο 23χρονος αποχωρήσει, οι Μπλαουγκράνα έχουν ψηλά στην λίστα των υποψηφίων διαδόχων του τον Νικολάς Ταλιαφίκο. Το περασμένο καλοκαίρι, ο 27χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ του Άγιαξ βρέθηκε μια ανάσα από την Ατλέτικο Μαδρίτης αντί 25 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά πείστηκε από τον αθλητικό διευθυντή Μαρκ Όφερμαρς να παραμείνει, με την υπόσχεση ότι θα τον αφήσει να φύγει αυτό το καλοκαίρι.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ρικάρντο Σλίπερ, έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές με την Μπάρτσα, η οποία έχει δύο σημαντικά ατού για τον Ταλιαφίκο: Τον καλό του φίλο και πρώην συμπαίκτη του, Φρένκι ντε Γιονγκ και, βεβαίως, τον αρχηγό του στην Εθνική Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα