Καρίμ Μπενζεμά: Ξεπερνά τον φετινό Μέσι στη στατιστική!

Κώστας Ζάλιαρης
Καρίμ Μπενζεμά: Ξεπερνά τον φετινό Μέσι στη στατιστική!

bet365

Όχι απλά καλή, αλλά εντυπωσιακή σεζόν είχε καταγράψει ο Καρίμ Μπενζεμά μέχρι να σταματήσει τη.. .ζωή η πανδημία που κλονίζει τον πλανήτη. Ο Γάλλος επιθετικός που θ' ανήκει στη Ρεάλ μέχρι το 2022 είχε ξεπεράσει σε αρκετά κομμάτια της στατιστικής τον Λιονέλ Μέσι, αν και στο σκοράρισμα ο Αργεντινός τον έχει αφήσει πίσω...

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Μπενζεμά με τα 2.957 αγωνιστικά λεπτά που μετρούσε μέχρι τη στιγμή της αναβολής της αγωνιστικής περιόδου και τέταρτος σε ποδοσφαιρικό χρόνο για φέτος στη Ρεάλ Μαδρίτης, δικαίως ακούει κάθε φορά από τον Ζινεντίν Ζιντάν να του πλέκει το εγκώμιο.

Όπως παρουσιάζει η AS, μέχρι και τη στιγμή που η σεζόν «πάγωσε», ο Γάλλος στράικερ είχε δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες για γκολ από τον Λιονέλ Μέσι (44 έναντι 43).

Σε επίπεδο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις του πιστώνονται 9, όσες έχει στον ενεργητικό του για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και ο Τόνι Κροος, ενώ, στη LaLiga είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες επαφές με τη μπάλα εντός της αντίπαλης περιοχής (184).

Είναι ο δεύτερος του ισπανικού πρωταθλήματος σε τελικές (42) και ο πρώτος στα δοκάρια, καθώς τα έχει πετύχει 5 φορές μέσα στη σεζόν...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα