Μέλος του Coffin Dance Crew: «Λατρεύω την Μπαρτσελόνα και τον Μέσι» (Vid)

Μέλος του Coffin Dance Crew: «Λατρεύω την Μπαρτσελόνα και τον Μέσι» (Vid)

Κώστας Τόπας
Μέλος του Coffin Dance Crew: «Λατρεύω την Μπαρτσελόνα και τον Μέσι» (Vid)

bet365

Είναι οι πιο γνωστοί στο διαδίκτυο αυτό το διάστημα αφού έχουν χρησιμοποιηθεί για αμέτρητα memes ανεξέλεγκτα στα social media. To Coffin Dance Crew meme αναβίωσε στο TikTok λόγω κορονοϊού και έχει τρελάνει τους πάντες.

Ο κόσμος αρχίζει να γνωρίζει περισσότερα για τη ζωή τους. Πρόκειται για τους χορευτές «Pallbearers», που χορεύουν σε κηδείες με το φέρετρο στους ώμους τους. Και ένας από αυτούς τόνισε πως είναι φανατικός οπαδός του ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα του Λιονέλ Μέσι.

Ο Μπέντζαμιν Αϊντού, αποκάλυψε πως αγαπάει την Μπαρτσελόνα αλλά και τον Αργεντινό σταρ των «μπλαουγκράνα»:

«Ο αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Μέσι. Είναι τεράστιος παίκτης. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει και τα γκολ που σκοράρει. Εκτός αυτού, δεν είναι εγωιστικό που είναι πολύ σημαντικό. Λατρεύω το ποδόσφαιρο και μου αρέσει να παίζω, είναι ένα από τα χόμπι μου. Είμαι μεγάλος οπαδός της Μπάρτσα. μου αρέσει πολύ.

Είναι ο ηγέτης της ομάδας και πρέπει να τον ευχαριστήσουμε. Χωρίς αυτόν, η Μπαρτσελόνα δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα. Έχοντας τον Μέσι, η ομάδα κέρδισε τίτλους που χωρίς αυτόν δεν θα είχε πάρει».

Στη συνέχεια ο Μπέντζαμπιν Αϊντού μίλησε για το έθιμο στη Γκάνα: «Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να γιορτάζουμε τον θάνατο. Γιατί; Επειδή όταν ένα άτομο μας αφήνει, πρέπει να θυμόμαστε τι έχει κάνει κατά τη διάρκεια της ζωής του. Κατά κάποιο τρόπο πρέπει να τον ευχαριστήσουμε».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα