Μέσι: Το μοναδικό γκολ της καριέρας του για το οποίο ζήτησε συγγνώμη! (vid)

Μέσι: Το μοναδικό γκολ της καριέρας του για το οποίο ζήτησε συγγνώμη! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι: Το μοναδικό γκολ της καριέρας του για το οποίο ζήτησε συγγνώμη! (vid)

bet365

Σε άλλα γκολ δεν πανηγύριζε καθόλου γιατί ήταν κάτι εύκολο, σε άλλα ξέσπασε άνευ προηγουμένου, σε άλλα χαμογέλασε και τα χάρηκε. Κι όμως, υπάρχει ένα γκολ στην καριέρα του Λιονέλ Μέσι που τον έκανε να αισθανθεί την ανάγκη ν' απολογηθεί στους αντίπαλους οπαδούς!

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η καταλανική Sport, μέσα και από μια συνέντευξη του Αργεντινού ηγέτη της Μπαρτσελόνα στην FIFA, έφερε στο προσκήνιο το γκολ που ο Λιονέλ Μέσι θα ήθελε να μην έχει πετύχει, αλλά έπρεπε να το κάνει για το καλό της ομάδας του.

Ήταν ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στην Ιαπωνία, πίσω στο 2015, όταν η Μπαρτσελόνα είχε παίξει απέναντι στη Ρίβερ Πλέιτ, την οποία στήριξαν από κοντά 16.000 οπαδοί κάνοντας το ταξίδι μέχρι την ασιατική χώρα.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν εκείνος που σκόραρε στο 36ο λεπτό για να βάλει μπροστά τους Καταλανούς, όμως, γύρισε προς το μέρος που βρίσκονταν οι συμπατριώτες του και σήκωσε το χέρι, σε μια κίνηση που έδειξε πρόθεση να ζητήσει συγγνώμη.

«Ξέρω πόσο μεγάλη προσπάθεια έκαναν οι Αργεντίνοι για να βρεθούν στην Ιαπωνία και να δουν την ομάδα τους και πόσο κόπο χρειαζόταν αυτό. Και ήμουν εγώ, ο Αργεντινός, που έβαλα το γκολ και τους χάλασα τη διάθεση και τον ενθουσιασμό. Τους το χάλασα τελείως... Δεν ξέρω αν όντως ήταν μια “συγγνώμη” από μέρους μου, αλλά ήταν πραγματικά μια ένδειξη ότι ήθελα ν' απολογηθώ γι' αυτό που συνέβη...» είχε αναφέρει ο νυν captain της Μπαρτσελόνα για εκείνη τη στιγμή.

Η Ρίβερ, όταν ο Λιονέλ Μέσι ήταν ακόμα παιδάκι, τον είχε δοκιμάσει όσο εκείνος βρισκόταν στη Νιούελς Ολντ Μπόις, αλλά αποφάσισε τότε να μην τον κάνει δικό της...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα