Φόντε: «Ο Κριστιάνο ξανά στην Ρεάλ; Καμία έκπληξη»

Gazzetta team
Φόντε: «Ο Κριστιάνο ξανά στην Ρεάλ; Καμία έκπληξη»

bet365

Ο συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Εθνική Πορτογαλίας και καλός φίλος του «CR7», Ζοσέ Φόντε, δεν αποκλείει την επιστροφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

bwin - Περισσότερα από 2100 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Παρ' ότι πηγή μέσα από την Ρεάλ Μαδρίτης διέψευσε το σενάριο επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Βασίλισσα, ουδείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, σε αυτή την... τρελή σεζόν του κορονοϊού.

Ο Ζοσέ Φόντε, συμπαίκτης του «CR7» στην Εθνική Πορτογαλίας και καλός φίλος του σούπερ σταρ της Γιουβέντους από την εποχή που ήταν μαζί στο φυτώριο της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, άφησε ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο, με αφορμή την σχέση αγάπης μεταξύ των δύο πλευρών.

«Ξέρω ότι ο Κριστιάνο αγαπάει την Μαδρίτη και είναι προφανές ότι αγαπάει και τον σύλλογο, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους, αν όχι ο μεγαλύτερος στον κόσμο» δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός της Λιλ στον βρετανικό ραδιοφωνικό σταθμό «talkSPORT».

«Άφησε πολλούς φίλους στην Ρεάλ Μαδρίτης και άφησε πάντα ανοιχτή την πόρτα για μια επιστροφή. Γι' αυτό, δεν θα με εξέπληττε αν επέστρεφε στην Ρεάλ» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Φόντε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα