Θέλει Πογκμπά, αλλά κοιτάζει Καμαβινγκά ο Ζιντάν

Gazzetta team
Θέλει Πογκμπά, αλλά κοιτάζει Καμαβινγκά ο Ζιντάν

bet365

Ο Πολ Πογκμπά παραμένει ο πρώτος στόχος του Ζινεντίν Ζιντάν για το κέντρο της Ρεάλ, ωστόσο ψηλά στην λίστα του Γάλλου τεχνικού βρίσκεται και ο 17χρονος Εντουάρντο Καμαβινγκά της Ρεν.

Μπορεί τα πάντα να έχουν σταματήσει στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο λόγω του κορονοϊού, ωστόσο οι ομάδες έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να κοιτάζουν και το μέλλον. Η Ρεάλ είναι μία από αυτές, με τους «μερένχες» να θέλουν να ενισχυθούν στο χώρο της μεσαίας γραμμής με έναν χαφ που θα συνδυάζει τα ανασταλτικά, αλλά και τα επιθετικά καθήκοντα.

Πρώτος στόχος του Ζινεντίν Ζιντάν παραμένει ο Πολ Πογκμπά, αλλά η περίπτωσή του είναι δύσκολη, καθώς η Γιουνάιτεντ δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της. Με δεδομένη την δυσκολία απόκτησης του Πογκμπά, στην Ρεάλ έχουν βάλει για τα καλά στο μάτι το επόμενο μεγάλο ταλέντο του γαλλικού ποδοσφαίρου τον 17χρονο μέσο της Ρεν, Εντουάρντο Καμαβινγκά. Για τον παίκτη έχουν γραφτεί τα καλύτερα και είναι δεδομένο πως πολλές ομάδες θα κινηθούν να τον αποκτήσουν από το καλοκαίρι με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το 2021.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα