Κορονοϊός: Υποτίμηση της La Liga κατά 1,1 δισ. ευρώ!

Gazzetta team
Κορονοϊός: Υποτίμηση της La Liga κατά 1,1 δισ. ευρώ!

bet365

Το ισπανικό πρωτάθλημα, ένα από τα πιο σημαντικά στον κόσμο, βλέπει την εμπορική αξία των ομάδων του να καταρρέει εξαιτίας του κορονοϊού.

Κάθε Τετάρτη σε περιμένουν περιστροφές* στο καζίνο της bwin. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ο κορονοϊός δεν πλήττει τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους μόνο με τις απώλειες από τηλεοπτικά δικαιώματα, χορηγίες και εισιτήρια, αφού ρίχνει και την αξία των παικτών, όπως εξηγεί με σχετική της έρευνα η ιστοσελίδα Transfermarkt.de

Η γερμανική ιστοσελίδα, η οποία ειδικεύεται στην οικονομική πλευρά του ποδοσφαίρου, αναφέρει ότι η εμπορική αξία του πρωταθλήματος, μέσω των ομάδων του, πέφτει κατά 1,1 δισεκατομμύριο ευρώ (!), μια υποτίμηση της τάξεως του 18,69%.

Πιο συγκεκριμένα, η εμπορική αξία του ρόστερ της Μπαρτσελόνα (πάντα κατά προσέγγιση) πέφτει κατά 207,1 εκατομμύρια ευρώ (19,55%) και μένει πλέον στα 852,6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αυτό της Ρεάλ πέφτει κατά 191,5 εκατομμύρια ευρώ (17,73%) και μένει στα 888,5 εκατομμύρια ευρώ. Με λίγα λόγια, η Ρεάλ βγαίνει «κερδισμένη» σε σχέση με την Μπάρτσα, αφού η διαφορά μεταξύ τους ανεβαίνει από τα 20,2 στα 35,8 εκατομμύρια ευρώ.

Η αξία της τρίτης τη τάξει ομάδας της La Liga, της Ατλέτικο Μαδρίτης, πέφτει κατά 161,5 εκατομμύρια ευρώ και πάει στα 709, μια πτώση της τάξεως του 18,55%.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα