Συνεχίζεται ο «πόλεμος» μεταξύ του Μπαρτομέου και του Ρουσό στην Μπαρτσελόνα

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» μεταξύ του Μπαρτομέου και του Ρουσό στην Μπαρτσελόνα

Gazzetta team
Συνεχίζεται ο «πόλεμος» μεταξύ του Μπαρτομέου και του Ρουσό στην Μπαρτσελόνα

bet365

Ο Εμιλι Ρουσό ο οποίος τον Ιανουάριο ανέλαβε χρέη αντιπροέδρου στην Μπαρτσελόνα δεν θα συνεχίσει για αρκετό διάστημα ακόμα σε αυτή τη θέση.

Ο Ρουσό δεν έχει αφήσει ικανοποιημένο τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα» με αποτέλεσμα ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου να ετοιμάζεται να τον απαλλάξει από χρέη αντιπρόεδρου. Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα πέρα από τον Ρουσό έδωσε διορία μερικών ωρών και στους υπόλοιπους τρεις διευθυντές του συλλόγου, Σίλβιο Ελίας, Ενρίκε Τόμπας και Ζοσέπ Ποντ να υποβάλλουν την παραίτηση τους.

Ο Ρουσό με δηλώσεις που πραγματοποίησε τόνισε:

«Δεν παρουσίασα την υποψηφιότητα μου στο συμβούλιο γιατί ήθελα να καταλάβω πρώτα αρχικά τις προοπτικές. Δεν θα είχε νόημα να δείξω το πλάνο μου σε μια συνάντηση που δεν υπήρχε αξιοπιστία προς το πρόσωπο μου. Υπήρξε συναίνεση στη συνάντηση ότι εάν τα πράγματα παραμείνουν τα ίδια, δεν θα συμμετείχα.

Ο Μπαρτομέου μου τηλεφώνησε για να μου πει ότι θέλει να αλλάξει μερικά πράγματα στη διοίκηση, λέγοντας μου πως εγώ και οι υπόλοιπες τρεις διευθυντές κινδυνεύουμε να χάσουμε τη θέση μας.

Στη συνέχεια όσα είπαμε διέρρευσαν στον Τύπο. Οπως και οι αντιδράσεις των παικτών όταν μάθανε αρχικά ότι θα υπήρχαν περικοπές στους μισθούς τους. Εγώ του είπα χαρακτηριστικά πως δεν μίλησα γι' αυτά στους δημοσιογράφους και ποτέ δεν άσκησα κριτική στους παίκτες της ομάδας.

Δεν εκτίμησα το γεγονός πως όλο αυτό ο Μπαρτομέου μου το εξήγησε από το τηλέφωνο και όχι από κοντά. Δεν μου άρεσε έτσι όπως έγιναν τα πράγματα. Θα μπορούσε να περιμένει μερικές μέρες, μέχρι να ξεπεραστεί η κρίση. Το εισόδημα της ομάδας έχει υποστεί μεγάλη ζημιά εξαιτίας του κορονοϊού».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα