Κασίγιας: «Μόλις τελειώσει όλο αυτό να παίξουμε ένα clasico οι θρύλοι του παρελθόντος»! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Κασίγιας: «Μόλις τελειώσει όλο αυτό να παίξουμε ένα clasico οι θρύλοι του παρελθόντος»! (pic)

bet365

Ο Ίκερ Κασίγιας πρότεινε κάτι που έχει ενθουσιάσει ήδη όλο τον κόσμο κι απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους θρύλους του πρόσφατου παρελθόντος από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να παίξουν ένα... φιλικό clasico!

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Παρεμβαίνοντας σε κουβέντα του Ινιέστα με τον Πουγιόλ στα social media για την εποχή της εκπληκτικής Μπαρτσελόνα που σάρωνε τα πάντα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στην άκρη του πάγκου, ο Κασίγιας πρότεινε κάτι που αποτελεί... όνειρο όλων των οπαδών!

«Τι τιμή ήταν που σας έβλεπα μαζί λίγα μέτρα πιο πίσω» είχε γράψει ο παλαίμαχος αμυντικός των «μπλαουγκράνα» στον Ινιέστα για τη συνεργασία του με τον Τσάβι στο χώρο του κέντρου και ο «άγιος Ίκερ» και νυν τερματοφύλακας – γενικός διευθυντής της Πόρτο, σχολίασε:

«Κι εγώ σας έβλεπα... απέναντι αρκετές φορές. Διάολε! Όταν τελειώσει όλος αυτός ο εφιάλτης θα ήταν ωραίο να μαζευτούμε όλοι οι μυθικοί ποδοσφαιριστές και να παίξουμε ένα... vintage clasiso! Θα είναι συλλεκτικό για τον κόσμο»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα